top of page

DR. ANNE VAN DEN WOUWER

NIET-CHIRURGISCH ESTHETISCH ARTS

Ik ben sinds eind ’90 voltijds actief als niet-chirurgisch esthetisch arts.
Ik studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Na mijn studies verdiepte ik me een jaar in de dermatologie bij professor Kalis in het Centre Hospitalier van Reims.


In 1999 schakelde ik over naar Esthetische Geneeskunde aan de universiteit van Charleroi onder leiding van de Société Belge de Médecine Esthétique.

Sinds 1999 ben ik actief lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (SBME/BVEG) en de Association Française de Médecine Esthétique.


Technieken om stijlvol te verouderen, evolueren razendsnel. De behandelingen zijn door de jaren heen eenvoudiger en minder belastend geworden voor de patiënt. Ik volg nauwlettend de ontwikkeling van de produkten en de procedures op om de nieuwste technieken te kunnen toepassen via opleidingen, dermato-cosmetische congressen en workshops in België en over de grenzen heen.


Ik werk voltijds in Leuven en in Jette. Mijn praktijk in Leuven deel ik met dermatoloog Bart Van der Perre. Hij helpt je hier graag voort met nietesthetische huidproblemen.

© 2021 Dr. Anne Van Den Wouwer.   Développé par Doctoranytime

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
bottom of page